keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Uuden oppimista ja kohtaamisen kaipuuta

Tähän asti olen ostanut kenkiä niiden ihanuuden mukaan. Ehkä joskus hiukan miettinyt, monetko parit kuukausipalkasta kestää ostaa, jotta ruokaan ja lasten harrastuksiinkin riittäisi vielä rahaa. Nyt kun asiaa miettii, olisi ollut ihan hyödyllistä opetella budjetointia arjen elämässäkin eikä vain luottaa siihen että "jokaisen menestyvän naisen takana on hyvin budjettia pyörittävä mies" vai miten se viisaus menikään ;) No, oppia ikä kaikki, nyt sisäänajan itseäni kustannusarvioiden ja budjetoinnin ihmeelliseen maailmaan. Se ei ole minulle selkokieltä, vielä!

Nykymaailma on sähköpostia, sähköpostia ja sähköpostia. Aika paljon sähköpostia. Toisaalta se on hyvin harmittavaa, koska sähköpostit ovat kasvottomia ja olen ihmisrakas (luetaan:huomionhaluinen;) ). Toisaalta se on melko helppoa,toimivaa ja tehokasta. Kaikki voivat sähköpostittaa ja edistää työtään sitä kautta melko vaivattomasti. Tänään keskustelimme projekimme tiimoilta siihen kuuluvien ihmisten kanssa projektin nimestä. Nii-in, ristiäiset on vielä pitämättä. Aivan niinkuin vauvat kulkevat vailla nimeä ensimmäiset viikkonsa on meidän projektimme kulkenut kylmänä numerosarjana. Se loppunee pian. Kaste ja nimi on annettava, että saadaan projekti kastettua ja puheeseen.

Ainoa, mitä ehkä tällä hetkellä työssäni näen puutteena ja mitä kaipaan eniten entisestä työstäni, on ne lukuisat iloiset kasvot huutamassa opea ja kiiruhtamassa halaukseen joka arkiaamu. Vaikka se oli välillä valuvan rään ja kurakintaiden väistelyä, oli se kaiken sen arvoista. Ihanan, aidon ilon elämistä yhdessä tulevaisuuden lupauksiemme keskellä! Se oli kohtaamista sanan varsinaisessa merkityksessä. Tänään halaussaldoni oli kuitenkin melko merkittävä, näin projektipäällikön kengissä, mutta aloitteen tekijänä toimin kyllä itse. Toinen oli kiitos ystävälleni ja toinen myöhäisen onnittelun perilletoimittaminen toiselle. Aikuisilla olisi paljon opittavaa lapsilta!!! Siispä haasteena kaikille "toimistorotille", joka on muuten erityisen kamala sana, kuin muillekin; halataan kun kohdataan :)


2 kommenttia:

  1. Toivotaan pikaista kohtaamista, halauksista puutetta tässäkin toimistossa. Hulluksi saattaisivat kuitenkin katsoa jos käytävän toisessa päässä istuvaa miestä kävisin halaamassa kaipuuni keskellä =)

    Odotan innolla uusia juttujasi.

    VastaaPoista
  2. Halaus päivässä pitää lääkärin loitolla... ihan niinkuin omenakin. Siispä vaan käytävän päähän :D Toivottavasti kohdataan pian!!!

    VastaaPoista